A Vasasban nevelkedett, majd 2006-ban az MTK-hoz igazolt. A Hungária körútra később visszatért, ám addig a BKV Előrét és az Integrál DAC-ot is erősítette. 2011-ben távozott a fővárosi kék-fehérektől és Miskolcon talált magának új csapatot. De egy év után kölcsönbe került a Siófokhoz, ahol másfél évig csapattársa volt az előző szezonban tizenhét gólt jegyző középpályásunknak, Melczer Vilmosnak. Ezt megelőzően pedig még az MTK-nál is együtt játszottak a 2009/2010-es szezonban.

Három játékossal erősítette meg keretét az NB III Nyugati csoportjának előző szezonjában ezüstérmes Érdi VSE. A csapathoz érkezett a támadó, Pál Szabolcs, aki Szlovákiából tér haza, az FTC-ből a jobbhátvéd, Kárász Krisztián, illetve a Százhalombattai LK-tól a középpályás, Füzér Zoltán. A sajtótájékoztatón Novák Ferenc bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a klub a 5 Stars SE futsal csapatával, amely ezentúl 5 Stars Érdi VSE néven vesz részt a másodosztályú pontvadászatban.

Megkezdte a felkészülési mérkőzések sorát az Érdi VSE. Limperger Zsolt alakulata elsőként az NB III-ba feljutő Balassagyarmat SE otthonában lépett pályára.

Ugyan Koós Gábor két góljával, majd Pál Szabolcsnak adott gólpasszával fél óra játék után 3–0-ra vezetett az Érdi VSE az NB II-es Budaörs ellen, ám a szünet előtt szépített Bognár György csapata, a második félidőben pedig átvette a kezdeményezést és meg is fordította a meccset, végül 6–4-re győzött.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága elkészítette a  2017/2018-as bajnoki évadra vonatkozó csoportbeosztását. Az Érdi VSE maradt a nyugati csoportban.